BEDEMAND KORSGAARD

Sigensvej 9
9310 Vodskov
Telefon: 98 29 23 22

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
BEDEMAND KORSGAARD
Sigensvej 9, Vodskov, Danmark

Igennem 25 år har Bedemand Korsgaard ydet professionel rådgivning og kvalificeret vejledning til begravelser i Aalborg. Vi dækker det meste af Aalborg og omegn, men yder også begravelsesservice i hele Nordjylland og syd for Limfjorden. Bedemanden kører ud og snakker med de pårørende om begravelsesceremonien. Ønsker du i stedet for at komme forbi vores kontor, kan det også arrangeres.

Som erfaren bedemand i Aalborg er det vores fornemmeste opgave, at hjælpe dig og dine pårørende i en svær tid, som kan virke uoverskuelig og kaotisk. I vores embede som bedemand bliver ingen begravelse rutine. Hver begravelse er unik, og det er noget vi vægter meget højt.

HVORDAN KAN VORES BEDEMAND I AALBORG HJÆLPE DIG?

En af vores mange kompetencer er at skabe ro i det kaos, som ofte forekommer ved begravelser. Hos os får du altid åbenhed, ærlighed, forståelse og nærvær.
Vi hjælper med at få det praktiske på plads og letter dine skuldre i en svær tid. At gøre din utryghed til ro igennem kyndig vejledning er vores vigtigste opgave. Vores bedemand i Aalborg sørger altid for, at du får saglig og nøgtern rådgivning omkring begravelsen. Bedemanden hjælper også med at ordne praktiske dokumenter. Dette gælder, uanset om du ønsker begravelse eller bisættelse, samt om du vælger en kirkelig eller ikke-kirkelig højtidelighed.

Det er altid dig som pårørende, der bestemmer, hvordan begravelsen skal være. Vores bedemand i Aalborg kan hjælpe med at opstille muligheder, men i sidste ende er det dig, der træffer det endelige valg. Alle vores tilbud er gennemskuelige. Det vil sige, at kvalitet og pris hænger nøje sammen. Bedemanden laver gerne et prisoverslag på yderligere udgifter, hvis det ønskes, så der ikke opstår uforudsigelige situationer og udgifter.

VÆRD AT VIDE OM BEGRAVELSER

Der kan være mange valg at træffe i forbindelse med en begravelse. Hos Bedemand Korsgård i Aalborg har vi kyndige samarbejdspartnere. De kan alle hjælpe med at gøre begravelsen unik og mindeværdig. Vores bedemand vil tage en god snak med dig om specifikke ønsker til begravelsen og hjælper gerne med kister, urner, blomster, dødsannoncer, prisoverslag og stenhugger.

KISTER TIL BEGRAVELSE I AALBORG

Vore kister leveres af Svanekister, Sydsjællands Kistefabrik. Sortimentet af kister er bredt og produceres af bl.a. spånplader, MDF plader, massiv fyrretræ og egetræ, påsat ornamenter og håndtag efter ønske.Fremstilling af kisterne foregår naturligvis så miljørigtigt som overhovedet muligt bl.a med vandbaseret maling til overfladebehandling.Desuden kan vi oplyse de er godkendt af Danske Krematoriers Landsforening med mærket ”H”.

Hos Bedemand Korsgaard samarbejder vi også med Tommerup kister. Her anvendes naturlige materialer, som har en kort nedbrydningstid. Det vil sige, at kister af naturmaterialer som fx fyrretræ, birk og eg vil vende tilbage til et naturligt kredsløb, hvor miljøet skånes mest muligt. Den røde tråd fuldføres ved plantning af et nyt træ pr. leveret kiste. Du kan få alle priser på kister hos bedemanden, hvor vi tager en grundig snak om særlige ønsker til kistens udseende og materiale.

URNER TIL BISÆTTELSE I AALBORG

Der findes mange forskellige urner til bisættelse. Langt de fleste urner er i dag miljøvenlige. Valgmuligheder tæller bl.a. urner i naturmateriale som bark, papirmasse og ler. De har en kort nedbrydningstid. Specielle krav og ønsker til urnen tager bedemanden gerne en god snak med dig om.

BLOMSTER TIL BEGRAVELSE ELLER BISÆTTELSE

Ved en mindehøjtid kan blomster være med til at give et personligt præg. Vores bedemand hjælper gerne med at bestille blomster til begravelse eller bisættelse ud fra dine ønsker. Blomsterne leveres af Cirkeline og LilleMy i Dronninglund eller Rokoko Blomster i Aalborg, som også laver kistepyntning. Det er vigtigt at helheden er i orden. Det sørger de to lokale forretninger for. De laver kun blomster og dekorationer på bestilling. Det er din garanti for friske blomster.

DEN PERSONLIGE MINDESTEN/GRAVSTEN

Vores bedemand hjælper gerne med at bestille gravstene. Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier. Her kan vi sammen kigge på udformning og udsmykning. Deres sten kommer fra Bornholm, hvor de har eget granitbrud. Vælger du dansk granit, vil du samtidig mindske spildet af fossile brændstoffer og luftforurening.

GRAVSTEDER PÅ KIRKEGÅRDEN

Der findes i dag forskellige steder på kirkegårde til urner og kister, men også de traditionelle familiegravsteder. Reglerne for kister er 20 års fredning, før der må begraves en ny kiste på stedet. Urner er fredet i 10 år, før der nedsættes en ny urne. Hvis der ikke allerede eksisterer et familiegravsted, hjælper kirken med at vise de gravsteder, der er tilgængelige.

FÆLLESGRAVE

Går også under navnet “de ukendtes”. Det er ofte græsplæner, hvor urnen bliver nedsænket helt anonymt. Der findes også fællesplæner, hvor enten kisten eller urnen bliver nedsænket. Her kan pårørende deltage i ceremonien, og det er muligt at få en flad mindesten i plan med jorden. Er der ønske om en helt anonym grav, så hjælper vores bedemand naturligvis med det.

Du er altid velkommen til at få en personlig snak med vores bedemand tilknyttet Aalborg og omegn.
Vi svarer altid, hvis du ringer til os på telefon: 98 29 23 22